Leuke en leerzame cursussen direct na schooltijd

De stichting Wijsneus wil dat alle kinderen de kans krijgen om hun talenten te ontdekken. Daarom organiseren zij diverse leuke en leerzame cursussen op en rondom basisscholen direct na schooltijd. Van sieraden maken tot hiphop, van koken tot video-animatie en van theater tot natuurfotografie. Dit aanbod wordt afgestemd met onze school. De wensen, het jaargetijde, populariteit, noodzaak en de docent zorgen ervoor dat iedere cursus weer anders is.

Afbeelding Wijsneus

Wijsneus wil het de kinderen, ouders en de scholen zo makkelijk en leuk mogelijk maken. De cursussen vinden dan ook altijd plaats in of net naast de school, zodat ouders niet hun kinderen eerst hoeven op te halen.

Een aantal keer per jaar komt Wijsneus onder schooltijd in de klassen om de kinderen met de verschillende activiteiten kennis te laten maken. Als kinderen enthousiast zijn geworden, kunnen zij een inschrijfformulier ophalen bij juf Anita of juf Mimount. Hierop staat alle informatie over de activiteit: de dag, de plaats, de tijd en de kosten.

Meer informatie over de stichting Wijsneus kunt u vinden op:

www.stichtingwijsneus.nl

Wijsneus maakt deel uit van Sterrenmakers, een samenwerkingsverband voor buitenschoolse activiteiten. Kijk op www.sterrenmakers.nl voor meer informatie.