Samen op weg naar de toekomst!

OBS De Krijtmolen is een openbare school in de Molenwijk met ruim 220 leerlingen en een enthousiast en deskundig  team. Wij zijn trots op onze multiculturele samenstelling.

Als school van de toekomst spelen we in op de snel veranderende en digitale samenleving. Over 30 jaar zijn er bijvoorbeeld banen, die we nu nog niet kennen. Om kinderen goed voor te bereiden op de toekomst zijn kennis én vaardigheden belangrijk. We maken ons allereerst sterk voor een stevige basis; goede leerprestaties  op het gebied van taal en rekenen  in een veilig en positief klimaat.  Wij leren kinderen om op een respectvolle manier met anderen en de omgeving om te gaan. Als school van de toekomst geven we  Engels vanaf groep 1 en zetten we extra in op digitale vaardigheden.  Dit doen we door middel van extra aandacht voor mediawijsheid, computervaardigheden, programmeren en multimedia. Vanaf groep 5 gebruiken alle kinderen een tablet of Chromebook. We besteden veel aandacht aan samenwerken, verantwoordelijkheid nemen en het ontwikkelen van een positief kritische houding.   Tijdens en na schooltijd laten we kinderen kennis maken met de wereld om hen heen, zodat zij hun interesses en kwaliteiten kunnen ontdekken.

Wij hopen dat door het lezen van deze site enthousiast bent geworden. U kunt altijd een afspraak met ons maken door te bellen of te mailen

In een persoonlijke rondleiding beantwoorden we graag uw vragen en laten we u met trots onze mooie school en moderne onderwijs zien.

Van harte welkom!

Namens het team,

Natasja Spackler
Directeur OBS De Krijtmolen

Onderwijsinspectie

Als u meer informatie over onze school wilt klik dan hier.