Voor alle basisschoolkinderen van 4 tot 13 jaar

Buitenschoolse opvang is de overkoepelende naam voor allerlei vormen van opvang buiten schooltijd en is voor basisschoolkinderen van 4 tot 13 jaar.

Voor ouders die werken en/of een opleiding volgen kan buitenschoolse opvang een uitkomst zijn.

Vlakbij de school is BSO De Draaimolen, zij zijn onderdeel van kinderopvangorganisatie TintelTuin.

Afbeelding Tinteltuin
TintelTuin biedt de volgende vormen van buitenschoolse opvang:

• voorschoolse opvang
  • naschoolse opvang
  • vakantieopvang
  • incidentele opvang

De BSO is een gezellige opvang waar de nadruk ligt op vrije tijd. De kinderen komen hier immers na een drukke schooldag. Er moet niets, maar er kan wel een hele hoop. De buitenschoolse opvang zorgt voor een vertrouwde ‘thuiskom plek’ waar altijd iemand is om gezellig mee te kletsen of om leuk mee te spelen. Daarnaast zijn er veel leuke, spannende en gezellige activiteiten te doen.

De medewerkers halen de kinderen van school en brengen ze naar de BSO. Bij voorschoolse opvang brengen de ouders de kinderen naar de BSO en de pedagogisch medewerkers zorgen dat de kinderen op tijd in de klas zitten.

Interesse?
Kijk voor meer informatie op www.tinteltuin.nl of neem contact op met de afdeling relatiebeheer, telefoon 020 – 49 39 347 en via:

E-mail: relatiebeheer@tinteltuin.nl